Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6112 k

Kuća RAB, BARBAT, 400m2

Opis

Barbat, prodaje se kuća na parceli od 1.700m2, kuća dimenzija 11,30m x 12m s garažom, podrumom i betonskom cisternom za kišnicu s 20.000 litara rezervne vode, jer kuća dobiva iz vodovoda vodu.
Obiteljska kuća se sastoji od podruma oko 30m2, prizemlja, kata i potkrovlja. Svaka etaža ima korisne površine oko 120 m2. s većim terasama.
Ispred kuće se nalazi dvoriše širine 5 m i dužine 12 m s betonskim kaminom za roštilj. Nadalje, prema moru cvijećnjak širine 3m i nadalje voćnjak (orak, smokve, jabuke i kruške, kaki kao i 10-setak maslina) i livada s mogućnošću sađenja raznog bilja.
Iza kuće nalazi se veliki parking za 10-setak automobila i garaža (s jamom) koja se drži za kuću i maslinik..

Svaka etaža ima svoju kuhinju i dnevni boravak sa spavaćim sobama i kupatilima (u kući ima 8 kupatila), hodnik po sredini kuće sa stepeništem prozračim sa zdnom stijenom- kopilit staklom, tako da je uvijek osvijetljen hodnih prirodnim svijetlom.

Karakteristike

  • Tip kuće: Samostojeća
  • Energetski razred: U izradi
  • Katnost kuće: Dvokatnica

Pošalji upit

Linda Kučan
Linda Kučan
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.